1. DAILI SUKNELĖ

Kiekvienai moteriai praverstų idealiai jos figūrai pritaikyta suknelė. Tai gali būti klasikinė juoda ar kitos jums patinkančios spalvos suknutė, svarbiausia, kad gultų it nulieta.

Jei norite išryškinti figūrą, įsigykite suknelę prigludusią ties talija ir klubais. Jei norite paslėpti klubus, rinkitės saulės kirpimą.

Vida Press nuotr.

Vida Press nuotr.

2. KELNIŲ KOSTIUMAS

Klasikiniai kelnių kostiumai šį rudenį vėl ant bangos. Madingas ne tik kostiuminis languotas, dryžuotas, margintas ornamentais ar tvido audinys, bet ir aksomas. Pastarasis įvaizdžiui suteiks ypatingos elegancijos ir prabangos.

Vida Press nuotr.

Vida Press nuotr.

Nebijokite kostiumo skaidyti – ir kelnes, ir švarką galite vilkėti su kitais drabužiais, pavyzdžiui, kašmyro megztiniu ar tamsiais džinsais.

Vida Press nuotr.

3. KLASIKINIS PALTAS

Viena šio sezono tendencijų yra subtilūs klasikiniai puspalčiai bei paltai. Jie išsiskiria lakonišku siluetu, neutraliomis arba solidžiomis spalvomis: raudona, burgundiško vyno, naktinio dangaus, pilka, juoda, balta. Atrodysite dar stilingiau, jei paltą sujuosite diržu, priderinsite plonos odos pirštinaites.

Vida Press nuotr.

4. PRAŠMATNŪS KAILINIAI

Eleganciją pabrėšite ir prabangiai atrodančiais kailiniais, žinoma, jie neprivalo būti natūralūs. Jei kailiniai jums per ekstravagantiškas pasirinkimas, naudokite detales – papuoškite paltą kailine apykakle, rankogaliais arba tiesiog ant pečių užsimeskite kailio gobtuvą.

Vida Press nuotr.

5. AKSESUARŲ ANSAMBLIS

Kadaise niekas nė neįsivaizdavo, kad bateliai ir rankinė gali būti skirtingo stiliaus ar spalvų. Šiandien mados ratas vėl apsisuko, avalynės ir rankinių komplektai grįžo. Tos pačios odos, spalvos ar stiliaus avalynė bei rankinė suteiks ansambliui išbaigtumo, elegancijos.

Vida Press nuotr.

6. SKRYBĖLĖ

Rudeniop pasipuoškite elegantiška fedora ar plačiakrašte skrybėle, tai klasikinis galvos dangalas. Šįmet madingi ir vadinamieji katiliukai, ir beretės ar jojikų šalmus primenančios skrybėlės.

Vida Press nuotr.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)