MAŽOS KRŪTYS

Jei norėtumėte didesnės krūtinės efekto, rinkitės vadinamąjį push up modelį su įdėklais. Tokia liemenėlė akimirksniu krūtims suteiks pilnumo ir išraiškingumo. Tačiau atminkite, kad maža krūtinė niekuo nenusileidžia didesnei, drąsiai segėkite liemenėles ir be pakietinimų. Jums puikiai tiks seksualios liemenėlės ir braletės, siūtos iš dailių nėrinių ar madingiausio rudens audinio - aksomo.

Liemenėlės LINDEX, H&M, gamintojų nuotr.

KRŪTINEI TRŪKSTA PILNUMO

Norinčioms, kad krūtinė atrodytų putlesnė ir kilstelėta aukštyn, reikėtų atkreipti dėmesį į pakietintas liemenėles. Tokios suteiks apvalesnę formą, o jei viduje yra ir įdėklai, krūtinė atrodys pilnesnė, išraiškingesnė. Šio tipo liemenėlės, pabrėždamos moteriškus linkius, suteikia seksualumo. Itin tinka, jei suknelė ar palaidinė yra V formos iškirpte.

Liemenėlės H&M, LINDEX, gamintojų nuotr.

DIDELĖS KRŪTYS

Jei jūsų moteriški apvalumai išraiškingi, greičiausiai ne kartą nusivylėte, ieškodama liemenėlės, kuri puikiai prilaikytų didesnę krūtinę ir būtų graži. Yra 3 pagrindiniai modeliai, tinkantys didelėms krūtims. Pirmasis – barselotė, kai kaušelis dengia pusę krūties arba 3 ketvirtadalius. Antrasis – demi tipo liemenėlė, dengia daugiau nei pusę krūties, tačiau turi itin tvirtas petnešėles. Trečioji – pilnai krūtinę dengianti liemenėlė, ypač patogi ir tinkanti kasdienai.

Liemenėlės H&M, LINDEX, gamintojų nuotr.

ATSIKIŠĘS PILVUKAS

Jei nerimaujate dėl neišraiškingos talijos ir apvalesnio pilvuko, nepraleiskite progos pasimatuoti korsetą. Jis ne tik kilstelės krūtinę, bet ir formuodamas taliją sukurs moteriškos figūros iliuziją. Nebūtina spraustis į spaudžiantį korsetą, yra plonyčių bodžio tipo apatinių, pavyzdžiui, siūtų iš viliokiškų nėrinių.

Liemenėlės H&M, LINDEX, gamintojų nuotr.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)