BOYFRIEND STILIAUS DŽINSAI

Laisvi ir kiek apsmukę džinsai tinka tiek liaunoms, tiek apvalesnėms moterims. Jie neišryškina kūno linijų, o jei išsirinksite tinkamą spalvą, figūrą dar ir patobulinsite. Pilnesnės figūros moterims labiau tiks tamsesnis audinys, standesnis džinsas.

Vida Press nuotr.

Vida Press nuotr.

ILGA ŠVARKO TIPO LIEMENĖ

Ilgos liemenės ne tik vienas rudens hitų, bet ir universalus apdaras: tinka skirtingiems figūrų tipams, kasdieniam įvaizdžiui prie džinsų ir sportbačių bei puošnesniam - prie kostiuminių kelnių ir aukštakulnių.

Vida Press nuotr.

Vida Press nuotr.

ELEGANTIŠKAS ŠVARKAS BE ATLAPŲ

Elegantiškas griežtesnio silueto švarkas be atlapų tiks ir turinčioms pilną krūtinę, ir mažutę. Švarios ir aiškios linijos grakština figūrą, nesutelkia dėmesio į išraiškingus apvalumus ir kuria tiesiog profesionalų, subtilų įvaizdį.

Vida Press nuotr.

Vida Press nuotr.

PIEŠTUKO SILUETO SIJONAS

Siauresni pieštuko silueto sijonai gražiai apglunda klubus, kuria moteriško silueto efektą. Jie ypač stilingai atrodo prie klasikinių aukštakulnių smailu priekiu. Jei segėsite tampraus, bet tvirto audinio sijoną, šis formuos klubus ir dailins kūno linijas.

Vida Press nuotr.

Vida Press nuotr.

PLATĖJANTIS MIDI ILGIO SIJONAS

Rinkitės platėjantį midi ilgio sijoną aukštintu liemeniu. Sijonas turėtų siekti kelius arba baigtis šiek tiek po keliais. Toks modelis kurs ilgesnių kojų iliuziją, akcentuos liemenį ir grakštins.

Vida Press nuotr.

Vida Press nuotr.

PRIGLUDUSI SUKNELĖ

Manote, jei jūsų pilvukas atsikišęs, klubai platoki ar tiesiog esate apvalesnių formų, negalite vilkėti prigludusios suknelės? Anaiptol. Tereikia rinktis figūrą formuojantį audinį, kuris pakoreguotų linkius ir paryškintų pranašumus.

Pirmenybę teikite tamsesniems atspalviams arba tinkamose vietose išdėstytiems raštams. Pavyzdžiui, jei klubai yra platūs, viršutinė suknelės dalis turėtų akį traukti labiau.

Vida Press nuotr.

Vida Press nuotr.

ROKERIŲ STILIAUS STRIUKĖ

Rokerių stiliaus striukės - šaunus kietos mergaitės įspūdį kuriantis drabužis. Jei esi apvalesnė, ieškokite standesnės, kietesnės odos striukės, drąsiai vilkėkite ir šviesią, ir tamsią. Šį rudenį vienos madingiausių spalvotos ar siūtos iš verstos odos.

Vida Press nuotr.

Vida Press nuotr.