Šie drabužiai lengvai derinami, tinka įvairioms situacijoms: nuo darbo, laisvalaikio, vakarienės iki šventės. Prie jų derindama ryškesnius akcentus ir madingas detales, susikursite išskirtinį stilių.

1. Kiekvienai praverstų balta elegantiška palaidinė. Lengvo audinio drabužis puikiai atrodys ir prie džinsų, ir prie klasikinių kelnių. Tiks ir juodai balta arba kreminio, pudros atspalvio. Verta rinktis dominuojančius šviesius atspalvius, nes tokie aprangai suteiks puošnumo.

Vida Press nuotr.

2. Kitas praktiškas drabužis - trikotažiniai marškinėliai trumpomis rankovėmis. Šiuos galėsi vilkėti ir po klasikiniu švarku ir po rokerių stiliaus striuke. Universaliausi variantai: juoda, balta, pilka spalvos ir grafiniai marginimai arba užrašai.

Vida Press nuotr.

3. Prigludęs megztinis aukštu kaklu (golfas) yra ne tik rudens sezono žvaigždė, bet ir drabužis visiems atvejams. Dailus variantas - golfas, elegantiškas sijonas iki kelių (ar ilgesnis) ir aukštakulniai bateliai. Kasdienis - golfas, džinsai ir sportiniai bateliai arba odiniai aulinukai. Nepamirškite, kad pastaruoju metu itin madinga sluoksniuoti drabužius, tad ant golfo drąsiai vilkėkite marškinius, švarką arba suknelę.

Vida Press nuotr.

4. Daugeliui figūrų tiks tiesaus ar prigludusio silueto kelnės, siūtos iš juodo arba kito tamsaus audinio. Prie tokių galite vilkėti ir ryškią, ir pastelinę palaidinę, masyvų megztinį ar klasikinius marškinius.

Vida Press nuotr.

5. Tamsūs džinsai - dar vienas patogus ir lengvai pritaikomas drabužis. Juos galite mūvėti net vakarėlyje, tereikia aukštakulnių batelių, šilkinės palaidinės ir klasikinio švarko.

Vida Press nuotr.

6. Nesušalsite, jei garderobe turėsite megztą suknelę ilgomis rankovėmis. Rinkitės jūsų figūrai tinkantį siluetą - prigludusią, nuo liemens platėjančią arba lengvai krintančią tiesią. Pirmenybę teikite neutralioms spalvos ir lakoniškam dizainui.

Vida Press nuotr.

7. Baikerių stiliaus striukės (tiek odinės, tiek kito audinio) jau kurį laiką derinamos ne tik prie džinsų, laisvalaikio sijonų, bet ir kokteilinių suknelių.

Vida Press nuotr.

8. Spintoje neužsigulės ir klasikinis švarkas. Įsigijusi elegantišką baltą arba juodą, galėsite juo džiaugtis ne vieną sezoną. Švarkas visuomet papuoš, vers pasitempti ir atrodyti lyg tikrai damai. Tačiau įsigydama šį drabužį įsitikinkite, kad siluetas tinka idealiai.

Vida Press nuotr.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją