Dizainerė pasakoja, kad kurdama kiekvieną kolekciją nuotakoms, stengiasi sukurti ir pristatyti naujas idėjas, netradicinius dekoravimo būdus, pasiūlyti skirtingų audinių ir faktūrų derinius. „Net ir kurdama „ikoniško’’ stiliaus kirpimo suknelę, ją paverčiu unikalesne, vertą žodžio „couture“.“

„Su kiekviena nauja kolekcija pristatau skirtingą įvaizdį ir formas, manau, kad vestuvinių suknelių mados taip pat turi tobulėti ir keistis su kiekvienu sezonu, juk pasaulis nestovi vietoje, tad ir nuotakos įvaizdis turėtų kisti“, – teigia pranešime.

Renkantis nuotakos suknelę merginos dažniausiai pasimeta žiūrėdamos galybę skirtingų suknelių dizainų ir negali apsispręsti kokios norėtų, galų gale pradeda stresuoti ir panikuoti dėl per didelės pasiūlos. Būna ir atvirkštinis variantas, kuomet merginos visiškai nenutuokia kokios suknelės norėtų, kokia tiktų ir kaip išsirinkti tą vienintelę. Didžiausią klaidą nuotakos daro išsirinkdamos sau patinkančia suknelę iš nuotraukų žurnaluose ar internete, neįvertindamos ar būtent toks modelis, audinys bei spalva joms tiks. Žinoma, jeigu turite puikų stiliaus pojūtį ir puikiai save rengiate, tuomet galite numatyti sau patinkantį modelį ir stilių. Mano patarimas būtų neieškoti aklai patinkančio modelio, tačiau atidžiai išsirinkti dizainerį ar mados namus, t.y. patikėti šį darbą profesionalams. Svarbiausia renkantis vestuvinė suknelę atkreipti dėmesį į savo pačios stilių, ne tik išorinį, bet ir dvasinį.

Visuomet sakau, kad per vestuves nuotaka turi išlikti pačia savimi. Tai galioja ne tik vestuvinei suknelei, bet ir bendram nuotakos įvaizdžiui, t.y. makiažas ir sušukavimas turi atspindėti ir paryškinti gražiausias savybes ir bruožus, o ne juos pakeisti ar subjauroti. Kartais užtenka blogai parinktos vestuvinės puokštės ar batelių, jau nekalbant apie blogą šukuoseną ar makiažą, kuris sugadiną visą nuotakos įvaizdį. Taip pat labai svarbu atsižvelgti į lokaciją kurioje bus šventė, neretai vieta diktuoja ne tik šventės stilistiką, bet ir padeda suformuoti tobulą nuotakos įvaizdį. „Nuotakos, kurios patiki man savo šventinį įvaizdį, nepatiria tokių nepatogumų, kadangi visuomet padedu pasirinkti tinkamą įvaizdį „nuo galvos iki kojų“, - teigia dizainerė.

Kaip ir minėjau, renkantis suknelę svarbiausia pasirinkti tinkančią Jums pačiai ne tik prie tipažo, bet ir gyvenimo būdo ir stiliaus. Jeigu jaučiate, kad niekas už jus pačią geriau nepatars, tikrai nereikia į palydą kartu vestis mamos ar draugės jei Jūsų ir jų stiliaus skonis nesutampa, nes dažnais atvejais nuotakos patarėjas tik apsunkina nuotakos apsisprendimą.

Noriu padrąsinti visas nuotakas nebijoti įsigyti jau sukurtos ir pasiūtos suknelės. Visų prima reikėtų atsižvelgti į vestuvinės suknelės biudžetą, kadangi individualus siuvimas trunka ilgiau ir yra brangesnis, kurį siūlau tokiu atveju kai negalite rasti savo svajonių suknelės.

Šį sezoną esu sukūrusi ne vieną skirtingą kolekciją, iš kurių kiekvienas modelis yra ypatingas ir išskirtinis, nuo drąsaus ir modernaus iki gundančio ir prabangaus. Kiekviena klientė įsigijusi mano kurta suknelę gauna ne tik vienetinį ir unikalų kūrinį, bet ir išskirtinį dizainą, subtilų ir unikalų rankų darbo siuvinėjimą už prieinamą kainą.

Naujausia ‚,Blossoms‘‘ kolekcija atspindi moteriškumą ir naujai perteikia grožį sukurdama stilingą ir ryškų nuotakos įvaizdį skirta nuotakai kuri ieško unikalumo ir išskirtinumo, prabanga alsuojančių rankų darbo suknelių.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)