„White Tie“ - oficialiausias aprangos kodas iš visų. Jeigu gautame kvietime yra nurodytas šių dviejų žodžių pavadinimas, atidžiai rinkitės aprangą.

Kam skirtas „White Tie“?

Tokia oficiali apranga yra skirta einant į iškilmingus priėmimus, pobūvius ar svarbius renginius. Taipogi šio aprangos kodo drabužius yra siūloma rinktis tuomet, kai ketinate apsilankyti teatre.

Kaip turi atrodyti vyrams ir moterims skirti drabužiai?

Kalbant apie vyrišką ir moterišką aprangą, vyrams reikėtų rinktis fraką arba smokingą, o moterims - ilgą prabangaus audinio suknelę.

VYRAI

Frakas arba smokingas turėtų būti juodos spalvos. Vietoje diržo vyrams rekomenduojama pasirinkti kitą alternatyvą - petnešas. Šio aprangos kodo taisyklėse nurodyta nedėvėti šio aksesuaro. Bendrą įvaizdį užbaigs privalomiausias akcentas - peteliškė. Prie jos derinami balti marškiniai ir balta liemenė. Batai - beauliai, suvarstomi raišteliais, gali būti ir lakuotos odos. Kojinės turėtų būti tik juodos spalvos.


MOTERYS

Moterys tuo tarpu privalo vilkėti suknelę. Ji turi būti pasiūta iš prabangiai atrodančio audinio, būti ilga. Spalva - juoda arba balta. Suknelės būna be rankovių, su iškirpte. Šleifas nėra būtinas. Prie tokio modelio gali būti derinamos ilgos pirštinaitės (nebūtinai) mažas rankinukas, minimalūs, bet prabangūs aksesuarai (apyrankė, auskarai), apsiaustas. Svarbi - nepriekaištinga šukuosena, kadangi nepatariama rinktis palaidų plaukų šukuoseną. Žinoma, prie tokio derinio tinkamiausi bateliai yra aukštakulniai, svarbu, kad jie būtų uždari.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)