1. KAILIS

Šį rudenį madingi ilgesnio ar sukto plauko kailiniai, nuo švelnių pastelinių iki ryškiaspalvių. Dažniausia problema - kaip vilkėti plačius kailinius, kad figūra neatrodytų stambesnė nei iš tiesų. Tai visai paprasta, tereikia prie kailinių derinti labiau prigludusias kelnes, sijoną ar suknelę. Siluetų kontrastas neleis kailiams suvalgyti figūros.

2. MINIMALIZMAS

Minimalistinį įvaizdį galite sukurti lakoniškais drabužiais ar monochrominiais deriniais. Jei derinate vienspalvius, rinkitės skirtingesnes, įdomesnes faktūras. Jei drabužiai marginti, lai siluetai būna kuo paprastesni, o bendras įvaizdis neapkrautas dekoratyviais elementais.

3. MEGZTINIAI

Šaltąjį sezoną madingiausi dideli, storų siūlų, stulpeliu ar pynėmis megzti megztiniai. Dar viena supermadinga detalė - aukštas prigludęs ar sukritęs megztinio kaklas. Jei norite, kad apranga būtų įdomesnė, sluoksniuokite oversized megztinius su ilgesniais klasikiniais marškiniais, prigludusiu plonyčiu golfu arba palaidine, kurios rankogaliai būtų itin ilgi ir platėjantys.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)