Turbūt jau mirga akys nuo straipsnių apie naujausias tendencijas, spintos revizijas ir kalnus pirkinių. Mano spintos logika kiek kitokia – man ir mano klientėms patinka gerai atrodyti turint neperpildytas spintas, apsiperkant protingai ir, žinoma, visuomet pabrėžiant savo figūros privalumus. Apie tą spintos harmoniją, kai visuomet yra ką apsirengti, apie naujas tendencijas, į kurias verta atkreipti dėmesį ir ką vis dėlto iš anksčiau pasilikti spintoje – pasakosiu šiame seminare.

Esu susitikusi su daug moterų, aplankiusi jų spintas, keliavusi su jomis apsipirkti, atsakiusi į daugybę stiliaus, spintos, apsipirkimo ir grožio klausimų bei dalinusis savo žiniomis seminaruose. Džiaugiuosi, kad galiu dar kartą susitikti su moterimis Klaipėdoje, kur yra tikrai daug stilingų ir gražių moterų. Tikiuosi, kad ir šįkart mano patarimai ir stiliaus atradimai bus naudingi bei įdomūs. Šįkart kalbėsime ir apie bazinius spintos dalykus ir apie naujausio sezono tendencijas – jų tiek daug, tad atrinkau tai, ką gali pritaikyti kiekviena ir, žinoma, interpretuoti savaip. Tad kviečiu į pasimatymą ne tik su manimi, bet ir su jūsų spinta, visoms kartu ir su kiekviena atskirai.

Daugiau informacijos čia

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)