Apsivilkti jį prie džinsų – paprasta, bet tiek mums neužtenka, dar ir dėl to, kad juos iki visai neseniai laikėme drabužiu, kuris yra apkritęs, kasdienis, ir praktiškai tik naminis. Šiandien yra golfo šlovės valanda, kuri, tikiu, dar užtruks, tad šiame video – keli įkvėpimo šaltiniai, kaip dėvėti megztinį aukštu kaklu ir tuo mėgautis.

Šiandien golfas nebėra tas iš vaikystės į atmintį įsirėžęs drabužis, būtinas tam, kad apsaugotų mus nuo šalčio, tas praktiškas daiktas, kuris neturi nieko bendra su stiliumi ir mada. Dabar tai universalus spintos elementas, kuris dera beveik visuose deriniuose, priklausomai nuo jo formos, kaklo ir audinio.

Mano geriausia draugė nedėvi megztinio aukštu kaklu. Ir ne viena mano klientė jo taip pat privengia. Jos sako, jis „labai neseksualus“, „labai uždaras“, „apsirengusi jį jaučiuosi labai kasdieniškai“, „jį dėvėdama tikrai neičiau į pasimatymą“, galų gale, „jis nuobodus“.

Vienokią istoriją jis pasakoja numegztas iš storų siūlų, suporuotas su midi ilgio sijonu ir auliniais batais, o visai kitokią – dėvimas ant plonutės mini suknelės po dideliu paltu ir su vyšnių spalvos lūpomis.

Golfas – ir viršutinis drabužis, ir dėvimas po apačia. Jis tinkamas ir lauke, ir patalpoje. Jis dėvimas ir ant viršaus, ir sukištas į sijoną ar kelnes. Jis – puikus pagrindas sluoksniavimui. Tiesa, jis puikiai tinkamas ir išvykai į gamtą, ir darbui, ir pasimatymui. Tai tik požiūrio bei derinimo klausimas.


Jei nelengva apsispręsti, kokio golfo norėtum, siūlau pabandyti ploną megztą, kurio sudėtyje būtų vilnos arba kašmyro bei šiek tiek šilko ir elastano. Toks ne tik negrauš (yra tokių, kuriems vien nuo minties apie vilną ima niežėti odą), bet ir puikiai dėvėsis ir skalbiant netįs. Plonas – nebūtinai nešiltas, tad jei sudėtyje matysi kašmyrą, gali būti rami, kad jis šildys tiek pat, kiek kiti storų siūlų megztiniai. Ir dar: būtinai atkreipk dėmesį į priežiūros etiketę, kad žinotum, kaip su juo elgtis.

Geras golfas turėtų natūraliai tapti tavo mėgstamu garderobo atributu dar ir dėl to, kad net ir pačiame paprasčiausiame derinyje su džinsais, pridėjusi ryškias ar tamsias lūpas, tau tinkančius džinsus ir dėmesį traukiančius aksesuarus, galėtum eiti į pasimatymą.


Daugiau Agnės Gilytės patarimų: www.gilyte.lt

Straipsnio turinys kurtas bendram A. Gilytės ir PC „Akropolis“ projektui.

Drabužiai ir aksesuarai:

1. „H&M“ 2. „The Body Shop“ 3. „Reserved“ 4. „Butiq.lt“ 5. „Bershka“ 6. „H&M“ 7. „Bershka“ 8. „Reserved“ 9. „Zara“ 10. „Massimo Dutti“.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)