Antras dalykas – mano dovana tau. Kaskart tau padovanosiu vis kažką kitokio ir netikėto. Neskirsčiau dovanų kam, tu juk geriau žinosi, kam ji patiktų, tačiau labai pasistengiau, kad jos būtų ir universalios, ir kiek kitokios nei įprasta. Tiesa, juk žinai, kad nerealaus grožio, kvepianti ir tokia, kurią gaila praplėšti pakuotė sudaro pusę dovanos gavimo džiaugsmo. Neatimk jo! Dovanų dalybų ir patarimų pradžią paskelbiau šį sekmadienį, tiesiai iš Anykščių, kur leidau savaitgalį su šeima!

1. Marškinėliai su tavo sugalvotu užrašu. Pamiršk standartines klišes ir nuvalkiotas frazes. Sugalvok tokią, kuri verstų iš koto, o šriftą bei spalvą išsirink tokius, su kokiais ir pačiai norėtųsi pasipuošti prie seksualaus odinio sijono, mylimiausių džinsų ar žvyneliais dekoruoto švarko naujametinei nakčiai.

2. Dovanas dovanok ne pagal temą ir ne vieną daiktą, o pagal spalvą, tarkime, viskas, kas aukso spalvos: paauksuotą šaukštelį kavai, dubenėlį pusryčių košei ir auksinį nagų laką.

3. Augalai valo orą, atgaivina interjerą ir džiugina akį. Tiesa, kažkur skaičiau, kad jie namams suteikia darnos, o tie, kurie dar ir žydi – padeda skleistis moteriškumui. Stengiuosi, kad mano namuose visuomet būtų gėlių arba kitų augalų.

4. Spalvų reikia ne tik vasarą. Ryškiaspalvė šilko apyrankė puikiai derės prie vienspalvės suknelės, klasikinių baltų marškinių ar jaukaus golfo. Tai mano dovana tau, kad vasarą turėtum visus metus.

Mintyse pakuoju dovanas ir siunčiu tau idėjas, kurių vieną padovanosiu. Mano facebook paskyros komentaruose įrašyk, ko norėtum dovanų (bet ko, kad ir žvaigždės iš dangaus ar atostogų Havajuose) ir nurodyk žmogų, kuriam tą užuominą siunti. Laimėtoją išrinksiu loterijos būdu pirmadienį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)