Pati dažniau dėviu megztinius ar švarkus, o ne juos. Tačiau atradusi tokį, kuris man tinka ir patinka, pastebiu, kad jis atgimsta vis kitokiuose deriniuose, ir net ne prie sportinių batelių. Miesto stileivos ir podiumo gražuolės jais dabinasi jau ne pirmą sezoną, tad jį dizaineriai kiek patobulino ir pristatė versiją su kapišonu.

Mano spintoje – didelis, oversize tipo, pilkas džemperis, su kuriuo nesiskiriu ir per atostogas, ir būdama mama, ir darbuose. Jį derinu su siaurais džinsais, odiniu mini, baltomis kelnėmis, odinėmis tamprėmis, platėjančiais džinsais ir aukštakulniais, ant siauros suknelės ar prie pieštuko sijono.

Drįsiu pasakyti, kad sportinį džemperį patariu bent kuriam laikui pabandyti perkelti iš sportinės lentynos į kasdienę ir bent laisvu nuo darbo metu pabandyti jį atrasti moderniuose deriniuose. Jis gali būti naudojamas ir sluoksniavimui, tarkime, po švarku, bomber jacket, liemene ar odine striuke.

Kaip ir visuomet, svarbi proporcija, kad apsivilkusi laisvesnį drabužį neatrodytumėte lyg su maišu ir beformė. Siluetą proporcingą padės išlaikyti deriniai su siauresne apačia – sijonu, kelnėmis, džinsais. Priešingu atveju, jei topas yra prigludęs (nebūtinai aptemptas), drąsiai improvizuokite platesnėmis kelnėmis, sijonais ar suknelėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)