Pokalbio studiją perkėlusios į jaukų interjero saloną „4 URBAN SOUL“, merginos kalbėjosi apie tai, kad moters grožis nepriklauso nuo kūno svorio, o jaustis užtikrintai savimi ir atrodyti stilingai gali visos!

Pasak Giedrės, jai apranga yra ne tik drabužis, bet ir išraiškos priemonė. Ji priduria, kad nėra iš tų, kurios daug laiko skiria apsipirkinėjimui. To priežastis - dydžių įvairovės nebuvimas.

„Pasiūla yra labai maža. Todėl, manau, kad svarbu turėti atvirą vaizduotę ir požiūrį, dažniau atkreipti dėmesį ir į tuos drabužius, į kuriuos anksčiau tiesiog nepasižiūrėdavote“, - tiegia pašnekovė.

Kaip apkūnesnėms moterims neatrodyti senamadiškai?

Giedrė atsako, kad „Lindex“, „H&M“ ar „Marks & Spencer“ yra tos parduotuvės, kurių drabužiai tikrai atrodo jaunatviškai. Moteris siūlo semtis įkvėpimo iš užsienio tinklaraštininkių, kurios žino, kaip atrodyti originaliai.

Tuo tarpu jeigu nežinote, kokius drabužius vilktis, kad jie tiktų apvalesniai figūrai, Agnė atsako, kad drabužiai pirmiausia turi akcentuoti jūsų gražiausią kūno vietą. Aksesuarai turėtų būti stambesni, kadangi smulkūs tik paryškins kūno apimtis.

„Dydis nesvarbu“ autorė Giedrė priduria, kad reikia rengtis ne dėl kitų, o savęs. Jeigu norite dėvėti aptemptą palaidinukę, tai ir vilkėkite! Nesukite galvos, ką kiti apie jus pamanys, bet pirmiausia galvokite, kas jums patinka!

Nesvarbu, koks jūsų svoris ar kūno sudėjimas, jei nemylėsite savęs, nesijausite gerai. Nereikia savo išvaizdos sprausti į rėmus ir galvoti, kad būsite laimingos tik tuomet, kai pasieksite savo grožio idealą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)