- Jei turima liemenėlė tapo per siaura per apimtį, įsigyk papildomą „kilpelę“, kuri ją pailgins.

- Liemenėlė turi derėti prie aprangos ir forma, ir spalva. Jei laisvalaikiu dėvi palaidinę, pro kurios petnešėles matosi ryškios gražios liemenėlės kraštelis – tai tikrai ne nusikaltimas, tačiau jei liemenėlė bado akis per darbo pokalbį – na, pati supranti...

- Jei vis dėlto per marškinių kraštą matosi liemenėlės kraštelis, pasistenk, kad ji būtų su nėriniais ar kokia kita detale. Paprasta basic liemenėlė atrodo nuobodžiai ir visai ne seksualiai.

- Jei drabužis labai atviras arba atvira nugara, rinkis silikoninius kaušelius, kurie klijuojasi tiesiai ant krūtinės, neturi jokiu užsegimų ar petnešėlių.

- Jei užsisegus liemenėlę pasilenkus viskas iškrenta – ji tau per maža arba per didelė.

- Liemenėlės užsegimas turi būti per vidurį nugaros.

- Tinkamas krūtinės aukštis – tarp peties ir alkūnės.

- Krūtis neturėtų atrodyti dviguba arba liemenėlė – tuščiavidurė.


- Nepirk liemenėlės su per didele apimtimi po krūtine – skalbiant ji dar šiek tiek padidės, tad galiausiai nebegalėsi dėvėti.

- Liemenėlės dydis (apimtis, kaušelio dydis ir forma) keičiasi kartu su tavo kūno pokyčiais: pakitęs svoris, nėštumas, žindymas. Tad liemenėlių stalčių peržiūrėk bent kartą per metus – ar ji tikrai tinka ir tavo krūtinė su ja vis dar atrodo puikiai. Paprastai gera liemenėlė yra gyva nuo dviejų iki ketverių metų, priklausomai nuo to, kaip ją dėvi ir prižiūri.

- Jei per daug priverši petnešėles, prie pat pažastų išryškės nesimpatiški audinio kapšeliai.

- Kelnaitės ne mažiau svarbios nei liemenėlė – jos neturi išsirėžti per audinį, nesvarbu, ar tai suknelė, ar kelnės. Geriausi variantai: nėrinių kelnaitės be gumelių kraštuose arba lazeriu pjautos kelnaitės.


- Tikiu, kad kartais gaila liemenėlei, kurios net nesimato, išleisti tiek pat, kiek ir drabužiui, tačiau brangesnė liemenėlė tikrai verta kelių papildomų eurų. Ji patobulina tavo siluetą, gražiau gula drabužis ir pakelia nuotaiką, nes gera žinoti, kad po apačia dėvi kažką ypatingo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)