Pamirškite ilgas valandas laukiamajame ar dienas, kai dėl manikiūro ir šukuosenos tenka važinėti po visą miestą. Lietuvoje savo veiklą pradėjo pirmasis virtualus grožio salonas „Beauty & Elegance“, teikiantis įvairias grožio paslaugas vilnietėms ar miesto viešnioms.

Kaip rašoma pranešime, šią naujieną jau spėjo išbandyti modelis Deimantė Andriuškaitė. Merginos gyvenimo tempas įtemptas, tad tokios paslaugos jai tikras išsigelbėjimas. „Dirbu viename grožio centre kosmetologe. O kur dar fotosesijos žurnalams ir reklamoms, interviu, sporto klubas... Neslėpsiu – dažnai elementarioms grožio procedūroms kaip manikiūras ar pedikiūras nelieka laiko. Meistrams atvykus į man patogią vietą, sutaupau labai daug laiko. Užteko vos dviejų valandų ir aš jau buvau graži: su makiažu ir šukuosena“, – pasakojo „Beauty & Elegance“ paslaugas išbandžiusi D. Andriuškaitė.

Pirmąjį šalyje virtualų grožio saloną įkūrė Paula Marcinkevičiūtė. Viešėdama pas draugę užsienyje 21 metų mergina buvo sužavėta tokiomis paslaugomis. „Dalis moterų net eidamos į kirpykla tam ruošiasi. Pasidažo, galvoja, ką apsirengti. Juk kur kas patogiau, kai meistrai atvyksta į bet kurią tau patogią vietą. Tai gali būti namai, biuras ar viešbutis. Mūsų paslaugos skirtos save mylinčioms moterims, kurios taupo brangų laiką, tačiau nenumoja ranka į kokybę ir nori visada jaustis gražiai“, – pasakoja idėjos sumanytoja.

Paslauga, kai grožio srities specialistas atvykta pas tave į namus, D. Andriuškaitei taip pat nebuvo naujiena. Įvairiose pasaulio šalyje dirbanti mergina jau spėjo tai išbandyti viešėdama JAV. Deimantė džiaugiasi, kad pagaliau ir į Lietuvą atvyko ši naujovė. Fotosesijos metu mergina išbandė dvi paslaugas: šukuoseną ir makiažą. „Tiek šukuosena, tiek makiažas labai patiko. Man labai svarbu jaustis savimi. Nemėgstu ryškaus, bruožus pakeičiančio makiažo, mieliau renkuosi natūralų įvaizdį. O šis mano noras buvo išpildytas“, – pasakojo modelis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt