Dalinuosi su tavimi mažyte gudrybe, o tiksliau patarimu, kaip namuose ar keliaujant neapsikrauti kalnu priemonių ir išsisukti su viena - kokosų aliejumi. Taip, tuo pačiu, kurį gali įsigyti bet kurioje vaistinėje ar netgi maisto prekių parduotuvėje. Svarbu, kad jis būtų kuo natūralesnis, be priedų ir šalto spaudimo.

- Kūno losjonas. Ypač tinka suskeldėjusioms alkūnėms ir kulnams.

- Natūralus dezodorantas. Taip, galbūt ir skamba kiek keistai, bet sumaišius šaukštelį kokosų aliejaus ir šaukštelį sodos liksi nustebusi.

- Makiažo valiklis. Puikiai pašalins blakstienų tušą ar ryškius lūpų dažus ir kartu sudrėkins odą.

- Skutimosi kremas. Jei esi išvykusi ir pamiršai įsimesti šią svarbią priemonę - kokosų aliejus ją puikiai atstos, tik nepamiršk naudoti kokybiško skustuvo.

- Lūpų balzamas. Lūpų oda yra labai plona ir gan jautri, todėl ją būtina nuolat drėkinti - pabandyk tai padaryti su kokosų aliejumi.

- Burnos skalavimo skystis. Kokosų aliejus neutralizuoja blogą burnos kvapą ir „sutraukia“ visas po nakties susikaupusias bakterijas - tai natūralus ir veiksmingas būdas atgauti burnos gaivą.

- Kūno šveitiklis. Turbūt tikrai esi bandžiusi kūno šveitimą Spa salone, kuomet po procedūros oda tiesiog švyti. O aš siūlau pabandyti kokosų aliejų sumaišyti su grubesne jūros druska tai bus pigesnis, bet ne ką mažiau efektyvus būdas.

- Kūno drėkiklis. Tepdama jį ant drėgnos odos išgausi puikų efektą ir neliks riebumo jausmo – jis tiesiog natūraliai susigers, padrėkins, o oda tiesiog švytės.

- Plaukų apsaugos priemonė. Juo sutepusi plaukus prieš einant į paplūdimį, gausi dvigubos naudos: apsaugosi juos nuo išblukimo saulėje ir tuo pačiu padrėkinsi lyg su kauke.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)