Kai, regis, dar ne taip seniai stengėmės veidus slėpti nuo saulės, kad odos neišmargintų strazdanos, o turimas bet kokiomis įmanomomis priemonėmis panaikinti, šį kartą siūloma jų neslėpti.

Thank you so much na ka @mhaiornicha so cute ka #tattwoteller #frecklestattoo

A post shared by Tattwo_teller (@tattwo_teller) on Dec 19, 2016 at 1:23am PST

„Freckling“ - taip vadinama nauja tendencija, kai skruostų sritis yra ištatuiruojama smulkiomis strazdanėlėmis. Tiesa, laikui bėgant jų spalva pradės pamažu blukti, kol liks subtiliai matomos. Deja, bet tokios veido tatuiruotės nėra amžinos, specialistai teigia, kad praėjus vos dvejiems metams, šių strazdanų ant jūsų veido nebeliks.
Šiuo metu grožio ir mados industrija dievina netobulą, o greičiau keistą grožį. Dar ne taip seniai grožio viršūne laikytas tarpas tarp dantų, tankūs antakiai, aiškiai išreikšti skruostikauliai, dabar - strazdanos.
Ko dėl grožio nepadarysi. Merginos, kurios negali pasigirti natūraliomis strazdanomis, jau griebėsi būdo jas išsitatuiruoti. Tai greita, neskausminga ir nebrangu. Ar jūs išdrįstumėte pasiduoti šiai beprotiškai grožio tendencijai?
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)