Tačiau tai jau tapo mums įprastu dalyku, juk tokią nagų dailinimo procedūrą yra atlikusi kone kiekviena moteris. Visgi, laikas nestovi vietoje, o tendencijos irgi pasiduoda pokyčiams.

Natūralu, kad jos paliečia tiek madą, tiek grožį. Šį kartą grožio industrijoje įsivyravo dar iki tol nematytas įvaizdis ir dekoravimo būdas. Specialistai siūlo nagus puošti ne kuo kitu, bet plonytėmis vielutėmis.

Manikiūrininkai sugalvojo iš šios medžiagos išlankstyti įvairiausius ornamentus ir figūras. Regis, nėra nieko neįmanomo. Nagai puošiami geometrinėmis formomis ir netgi žmogaus veidą atkartojančiais atvaizdais.

Ko gero grožio meistrams tenka iš peties paplūšėti norint sukurti tokią puošybą. Nagų pagrindas padengiamas tiek bespalviu perregimu laku, tiek pasirinktina spalva, kuri tik dar labiau išryškina iš vielutės išlankstytas figūras.

Ar tokia keista, bet žavi ir išskirtinė nagų dekoravimo tendencija prigis Lietuvoje?

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (60)