1. Be makiažo pagrindo – nė iš vietos. Todėl nepamirškite jo, kad subtilus kelioninių makiažas gražiai išliktų. Rinkitės drėkinamąsias priemones ar specialius makiažo pagrindo aliejus, kurie padės kovoti su sausu lėktuvo oru. Tokie gaminiai būna nedidelėse pakuotėse, tad puikiai tilps į jūsų kelioninį krepšį.

2. Makiažo pieštukai – geriausias pasirinkimas keliaujant. Kadangi jie nepasibaigs ir nėra laikomi skysčiais, tokios priemonės – geriausi kelionės draugai.

3. Kreminiai skaistalai skruostams suteiks gaivumo, o lūpoms – natūralios spalvos. Tepkite juos pirštais – jei norėsite atrodyti dar gaiviau, lengvai užtepsite keletą sluoksnių!

4. Intensyvus grožio balzamas padės prižiūrėti sausas odos vietas: nagų odeles, lūpas ar pavargusią odą apie nosį. Tačiau žinokite, kad šis balzamas taip pat gali būti naudojamas ir kaip natūrali ryškinamoji priemonė! Brūkštelėkite šiek tiek balzamo ant skruostikaulių ir po antakiais – iš karto atrodysite labiau atsigavusios.

5. Kreminės ryškinamosios priemonės būna nedideliuose indeliuose ir veidui suteikia spindesio. O jei naudosite kaip akių šešėlius, jos padės pažadinti pavargusias akis – jei norite ryškaus žvilgsnio, užtepkite tokios priemonės ant vokų ir ties vidiniais akių kampučiais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)