1. Migdolo formos akys

Aptakios ir smailėjančios akys reiškia, kad jos – migdolo formos. Į riešutus panašias akis turintys žmonės dažniausiai turi „didelę širdį“ ir jaučia didelę aistrą tam, ką daro. Dažniausiai žmonės, turintys tokios formos akis, būna užsidarę savyje, ramūs ir susikaupę.

Olivia Wilde

2. Apvalios akys

Žmonės, kurių akys yra apvalios, yra labai kūrybiški, gali džiaugtis turėdami lakią vaizduotę. Taip pat tokie žmonės yra šarmingi ir labai protingi. Jie yra ambicingi, turi daug idėjų. Tokie žmonės gali būti linkę galvoti, kad pasaulį valdo vaizduotė ir lengvai nepasikliauja sveiku protu.

Zooey Deschanel

3. Įdubusios akys

Įdubusias akis turintys yra pastabūs, įžvalgūs ir linkę planingai veikti. Tokie žmonės atidžiai stebi ir vertina aplinką, neatsiskleidžia pirmiems pasitaikiusiems. Įdubusias akis dažniausiai turi intravertai.

Cameron Diaz

4. Siauros akys

Siauras akis turintys gali pasigirti atkaklumu ir psichologiniu stiprumu. Jie visada pabaigia darbus, kuriuos pradėjo. Tokiems žmonėms nėra svarbu, ar kažkas stoja skersai kelio, ar ne. Tačiau siaurų akių turėtojai gali būti linkę į konservatyvumą ir nepatikliai žiūrėti į pokyčius.

Jennifer Aniston šukuosenos

5. Plačios akys

Žmonės su plačiomis akimis yra pasiruošę nuotykiams, jų niekas negali nulaikyti vietoje. Tokie žmonės nuolat išbando naujas vietas ir nori gyvenime patirti kiek įmanoma daugiau.

Michelle Pfeiffer

6. Į viršų nukreipti akių galiukai

Žmonės tokiomis akimis yra susikoncentravę į vieną tikslą bei atkakliai jų siekia. Jie neleis jokioms kliūtims stoti skersai kelio, o jei taip visgi nutiks – kliūtis bus pašalinta.

7. Žemyn nukreipti akių galiukai

Į žemę „žiūrinčias“ akis turintys žmonės yra neįtikėtinai lojalūs, patikimi ir pasižymi tikro draugo savybėmis. Nors ir esate ekstravertai, kartais galite žiūrėti į gyvenimą niūriai ir būti pesimistu.

Katy Perry

8. Mažos akys

Jeigu turite mažas akis, jūs esate kruopštus, pastabus žmogus, kuris didelį dėmesį kreipia į detales. Jūs pastebite tai, ko kiti negali pastebėti ir nuolat ieškote naujų žinių.

Amanda Bynes

9. Iškilos akys

Lengvai išsikišusias akis turintys žmonės yra jautrūs. Tai nereiškia, kad jie nemėgsta bendrauti. Atvirkščiai, tokie žmonės noriai bičiuliaujasi su kitais, yra šilti ir be pastangų sugeba aplink save formuoti artimų draugų ratą.

Penelope Cruz

10. Nematomi akių vokai

Jeigu atsimerkus atrodo, kad neturite akių vokų – jūsų akys priskiriamos prie šios kategorijos. Tai reiškia, kad nebijote bendrauti ir esate labai atviras kitiems. Nepažįstamieji mėgsta su jumis bendrauti ir yra linkę labiau atsiverti dar neprasidėjus draugystei.

Hayden Panettiere
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)