Pirmą turnyro dieną varžybos Palangoje vyko sklandžiai ir žaidėjai galėjo mėgautis ne tik puikiais žaidimais, bet ir nuostabiu pajūrio oru. Tačiau prasidėjus antrai turnyro dienai, nemalonia staigmena tapo gausus lietus. Likus sužaisti finalinius turnyro mačus, žaidėjams ir organizatoriams teko iš Palangos keltis į Klaipėdą ir paskutines varžybas rengti uždarose kortuose.

Tačiau, net tokie nesklandumai nesutrukdė išsiaiškinti nugalėtojų bei prizininkų. Žaidėjai turnyre varžėsi dviejose grupėse: „MIX hard“ ir „MIX light“.

„MIX hard“ grupėje nugalėtojais tapo Arūno Grigalausko ir Eglės Markelytės pora, antrą vietą užėmė Modestas Keliauskas su Laura Raupeliene, na ir trečią vietą iškovojo Karolis Kazlauskas su Irena Fedaravičiene.

„MIX light“ grupėje pirmą vietą po inirtingos kovos laimėjo Donaldas Trainauskas su Živile Urbiene, antrą vietą užėmė Arūnas Valickas su Eilina Zilniene bei trečią vietą iškovojo Marina Krinickienė su sūnumi Artūru Krinicku.

„Vasaros teniso turnyrai su DELFI“ – tai visą vasarą skirtinguose miestuose vykstantys teniso turnyrai. Jau netrukus, rugpjūčio 26-28 dienomis turnyras kelsis į Panevėžį ir turnyrų seriją vainikuos „Krištolinė raketė“ rugsėjo 3-4 dienomis, Vilniuje.

Daugiau informacijos apie turnyrus ir jų nuostatus galite paskaityti www.tenisoturnyrai.com.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)