Varžybos buvo itin aršios, dalyvius alino ne tik kaitri vasaros saulė, bet ir stiprūs priešininkai. Dalis mačų truko net virš 3 valandų. Visgi visi nugalėtojai ir prizininkai galiausiai išsiaiškinti.

Moterų vienetų nugalėtoja tapo Evelina Jakštaitė, antrą vietą užėmė Gabija Ginelevičiūtė, o trečią iškovojo Asta Garbulytė. Vyrų vienetų pirmą vietą po inirtingos kovos išplėšė Tomas Bagdanskis, savo priešininką Tomą Kirchovą palikęs antroje vietoje, na o trečią vietą užėmė Ričardas Klincaras.

Moterų dvejetų nugalėtojomis tapo Sonata Jurkševičienė su Audra Ginelevičiene, antrą vietą užėmė Aušra Rudienė su Olivija Gustiene ir trečią vietą - Aušra Kavaliauskienė su Natalija Jancevičiene. Na, o Mix dvejetuose pirmą vietą iškovojo Aušra Rudienė su Tomu Bagdanskiu, antri liko Sonata Jurkševičienė su Laurynu Zaveckiu bei trečią vietą užėmė Evelina Jakštaitė su Ričardu Klincaru.

„Vasaros teniso turnyrai su DELFI“ – tai visą vasarą skirtinguose miestuose vykstantys teniso turnyrai. Jau netrukus, rugpjūčio 6-7 dienomis, turnyras žaidėjus kvies į Bernardinų sodą, Vilniuje, o rugpjūčio 20-21 dienomis kelsis į pajūrį ir varžybas rengs Palangoje. Daugiau informacijos apie turnyrus ir jų nuostatus galite paskaityti www.tenisoturnyrai.com.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)