Gausiausioje mišriųjų dvejetų grupėje geriausiai sekėsi Kristinos Gegeckaitės ir Edvino Podlužno porai. Finale jie be kovos iškovojo pirmą vietą, mat vienas iš turnyro lyderių Andrius Labunskas, žaidęs poroje su savo sutuoktine Daiva Labunskiene, pasitraukė iš žaidimo. Trečią vietą iškovojo druskininkiečiai Gediminas Valiukėnas ir Dalia Sadeckienė, net 12:5 nugalėjusi Jaroslavo Lučinskio ir Angelinos Liučinskajos porą.

Pajėgiausioje vyrų grupėje pergalę šventė Martynas Eimontas ir A. Labunskas, finale vos vieno taško persvara (8:7) nugalėję brolius Vytį ir Vainių Žalimus. Trečią vietą iškovojo Paulius Bortkevičius ir jo sūnus Augustinas, taip pat nedideliu skirtumu (9:7) įveikę Albiną ir Vilių Šaučiūnius.

Moterų grupėje varžėsi aštuonios poros. Čia neįveiktos liko Milda Banaitienė ir Laura Simaitienė-Kovaitė. Finalo mače rezultatu 8:4 jos įveikė Rūtos Kijauskaitės-Cikanavičės ir Lauros Ragulskytės-Pavliuk porą. Trečia vieta atiteko Eglei Vindašiūtei ir Dainai Virkšaitei.

Moterų tenisas

Bernardinų sodo teniso aikštynas, įsikūręs Vilniaus širdyje, yra viena populiariausių vietų tarp teniso mėgėjų. Čia yra devynios grunto, dvi dirbtinės žolės ir dvi mažojo teniso (padelio) aikštelės. Vasaros sezono metu Bernardinų teniso aikštyne įvyksta apie dešimt teniso turnyrų. Garsiausias ir prestižiškiausias jų – Prezidento taurės turnyras.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)