Lietuvos tenisininkas trečiadienį šešioliktfinalio mačą 4:6, 1:6 pralaimėjo penktai raketei 26-erių metų rumunui Petru-Alexandru Luncanu (ATP-531) ir tenkinosi 104 JAV dolerių čekiu.

1 ATP reitingo tašką ir 172 dolerių čekį užsitikrinusio Rumunijos tenisininko varžovu aštuntfinalyje bus 22-ejų Ukrainos atstovas Jurijus Džavakianas (ATP-1545), šešioliktfinalyje iš tolesnės kovos eliminavęs 18-metį korto šeimininką bulgarą Aleksą Martinskį - 6:4, 2:6, 7:5.

Dvejetų varžybų aštuntfinalyje trečiadienį T. Babelio ir Estijos tenisininko Antono Pavlovo varžovai buvo 18-metis amerikietis Lazaras Dokovas poroje su 24-erių australu Ethanu Tullianiu. Lietuvio ir Estijos atstovo 3:6, 4:6 pralaimėjo korto šeimininko Gabrielio Donevo ir graiko Eleftherioso Theodorou porai ir tenkinosi 128 JAV dolerių čekiu.

Bulgaro ir graiko varžovai pusfinalyje bus antra pagal reitingą prancūzo Jonathano Kanaro ir korto šeimininko Vasko Mladenovo pora, ketvitfinalyje 7:6 (7:4), 4:6, 10:7 privertusi pasiduoti ispanus Diego-Jose Manrique'ą-Velazquezą ir Antonio Miro.

ITF serijos vyrų teniso turnyro Bulgarijoje prizų fondą sudaro 10 tūkst. dolerių.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją