„Premier“ lygoje jėgas išmėgins būrys garsių dabar žaidžiančių tenisininkų: pirmoji ir antroji pasaulio raketės Novakas Djokovičius ir Rogeris Federeris, taip pat Andy Murray, Tomašas Berdychas, Marinas Čiličius, Jo-Wilfriedas Tsonga, Gaelis Monfilsas, Lleytonas Hewittas. Iš dabarties moterų žvaigždžių kovos Marija Šarapova, Ana Ivanovič, Carolina Wozniacki.

Varžybose dalyvaus ir tokios teniso legendos kaip Pete'as Samprasas, Andre Agassi, Carlosas Moya, Goranas Ivaniševičius, Patrickas Rafteris.

Lygoje žais dvidešimt vienas „Didžiojo kirčio“ turnyrų čempionas, trylika buvusių pirmųjų pasaulio rakečių.

Varžybų dalyviai atstovaus keturioms komandoms – „Micromax Indian Aces“, „Manila Mavericks“, „UAE Royals“ ir „Singapore Slammers“. Mačai nuo lapkričio 28 iki gruodžio 13 dienos vyks keturiuose Azijos miestuose – Dubajuje, Maniloje, Naujajame Delyje ir Singapūre. Pirmieji susitikimai šį savaitgalį bus žaidžiami Filipinų sostinėje Maniloje.

„Premier“ lygą pernai įkūrė praeityje garsus Indijos tenisininkas Maheshis Bhupathi.

Lygos dalyviams numatyti solidūs piniginiai prizai, nes varžybų rėmėjai yra tokios turtingos kompanijos kaip „Qatar Airways“, „Coca Cola“.

Transliacijų tvarkaraštis: penktadienį 10.00 ir 13.30 val., šeštadienį 10.00 val., sekmadienį 8.00, 10.00 ir 13.30 val.

Prisijunk prie tūkstančių sporto mėgėjų bendruomenės – tapk DELFI Sporto draugu „Facebook“, sužinok šviežiausias naujienas iš sporto arenų, dalinkis įžvalgomis ir komentarais!