169-ą vietą ATP klasifikacijoje užimantis bei septintą reitingą turnyre turintis lietuvis ketvirtadienį ketvirtfinalyje po 2 valandas ir 20 minučių trukusios trijų setų kovos rezultatu 6:4, 4:6, 6:3 įveikė ketvirtu skirstytą 30-metį šveicarą Marco Cudinelli (ATP-134) bei pateko į pusfinalį.

R. Berankis užsitikrino 2510 JAV dolerių ir 29 ATP reitingo taškus.

Dėl vietos finale lietuvio varžovas bus antras pagal reitingą turnyre 24-erių metų amerikietis Ryanas Sweetingas (ATP-130), ketvirtfinalyje 6:1, 6:2 sutriuškinęs aštuntą raketę 30-metį Danai'ų Udomchokę (ATP-171) iš Tailando.

Ilinojaus valstijoje vykstančio turnyro nugalėtojui be pagrindinio prizo atiteks 7200 JAV dolerių čekis ir 80 ATP reitingo taškų.

Dvejetų varžybų ketvirtfinalyje abu lietuviai patyrė nesėkmes: Lauryno Grigelio ir Moldovos atstovo Romano Borvanvo duetas 2:6, 1:6 pralaimėjo favoritams iš Australijos Johnui Peersui ir Johnui-Patrickui Smithui, o R. Berankio ir Amiro Weintraubo iš Izraelio pora 3:6, 5:7 nusileido amerikiečiams Devinui Brittonui ir Jeffui Dadamo.

Baigę varžybas ketvirtfinalyje duetai „uždirbo“ po 640 JAV dolerių ir po 15 ATP dvejetų reitingo taškų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)