„Niekam ne paslaptis, kad aš atvažiavau į Rio de Žaneiro olimpines žaidynes beveik be pasirengimo ir neatsigavęs po traumos. Mano tikslas buvo iškovoti Ispanijai medalį. Žaidžiau sukandęs dantys nuo skausmo. dabar esu priverstas paskelbti pauzę ir pradėti ruoštis 2017 metų sezonui. Aš labai nusivylęs, kad kitą savaitę negalėsiu dalyvauti turnyre Bazelyje. Nežaisiu ir Paryžiuje, kur mane visada labai šiltai priėmė žiūrovai. Atėjo metas šiek tiek atsikvėpti ir pradėti intensyviai rengtis artėjančiam sezonui“, - parašė R. Nadalis savo feisbuko paskyroje.

30-metis Ispanijos tenisininkas iškovojo Rio olimpiados aukso medalį dvejetų rungtyje. Jis – 2008 metų Pekino vienetų olimpinis čempionas. R. Nadalis 14-ą kartų laimėjo „Didžiojo kirčio“ („Grand Slam“) serijos turnyrus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)