„Mūsų tikslas – paruošti vaikus maksimaliai gerai, kad ten patekęs jaunasis tenisininkas nepasimestų, o žengtų žingsnį į priekį. Mūsų akademijos auklėtiniai Eglė Šalkauskaitė, Ugnė Vingytė ir Aleksandras Iljinas šį savaitgalį išvyksta į turnyrą Maljorkoje, kuriame susirinks vaikai iš viso pasaulio. Ten bus puiki proga pasitikrinti savo pajėgumą. Būtent suteiktą galimybę vaikams aš ir vadinu produktyviu bendradarbiavimu“, – pasakojo R. Balžekas.

„Noriu pabrėžti, kad tas jėgų pasitikrinimas nereiškia rezultatų siekimo. Tarp dešimtmečių stebuklų nebūna, todėl mums tūkstantį kartų svarbiau būsimų treniruočių nauda nei viena papildoma pergalė turnyre. Mūsų vizijoje rezultatų siekimas dar ne greitai, tačiau nė trupučiu neabejoju, kad jie ateis“, – teigė treneris.

Susitikimo metu, geriausias šalies teniso treneris pasiekė dar du svarbius susitarimus tiek dėl vaikų, tiek dėl trenerių.

„Kol kas galutinai nenusprendėme dėl amžiaus, tačiau esame suplanavę surengti tris turnyrus Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje, o nugalėtojams įteiksime prizą – savaitę vienoje geriausių pasaulio akademijų. Parodykite man, kuris jaunasis tenisininkas nenorėtų pasitreniruoti ten, kur užaugo R. Nadalis? – kalbėjo R. Balžekas. – Kalbant apie trenerius, tai sutarėme dėl jų mokymų. Konkreti data dar neaiški, neaiški ir vieta – Lietuva ar Ispanija, tačiau pats faktas yra labai svarbus. Tokie kursai reikalingi visiems be išimties Lietuvos treneriams. Net ir tiems, kurie viską žino“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)