Abu tenisininkai vienas kitam – gerai pažįstami. Iki šiol tarpusavyje jie grumėsi šešis kartus ir pasidalijo po tris pergales.

Be atrankos iškart į pagrindines varžybas patekęs R. Berankis savo kraitį jau papildė 10 ATP reitingo taškų ir 30 tūkst. eurų, o štai triumfo pirmoje kovoje kaina – 45 reitingo taškai ir 60 tūkst. eurų. čekis.

Antrame etape lauktų akistata su 28-erių italo Fabio Fognini (ATP-34) ir 30-mečio ispano Marcelo Granollerso (ATP-58) poros laimėtoju.

Turnyras, kuriame dalyvaus visi pajėgiausi pasaulio tenisininkai, išskyrus traumą patyrusį Rogerį Federerį, vyks nuo gegužės 22 iki birželio 5 dienos. Jame nugalėtojo titulą gins šveicaras Stanas Wawrinka.

Bendrą turnyro, kuris rengiamas jau 115-ą kartą, prizų fondą sudaro 16,008,750 eurų, o čempionui be pagrindinio prizo dar atiteks 2000 ATP reitingo taškų ir 2 mln. eurų čekis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (93)