Savo pirmąjį varžovą prestižiniame turnyre sužinojo ir pajėgiausias Lietuvos tenisininkas 24-erių metų Ričardas Berankis (ATP-92). Juo tapo 29-erių metų 193 cm ūgio ukrainietis Sergejus Stachovski (ATP-52).

Sėkmės atveju, lietuvis antrame rate susitiktų arba su 31-erių metų ispanu Guillermo-Garcia Lopezu (ATP-27), arba su 25-erių metų amerikiečiu Steve'u Johnsonu (ATP-55).

Primename, kad praėjusiais metais R. Berankis dėl per žemo reitingo buvo priverstas žaisti atrankoje ir sėkmingai įveikė pirmus du jos ratus, tačiau prieš lemiamą mačą su australu Jamesu Duckworthu susirgo ir atsisakė žengti į kortą.

2013 m. mūsiškis pirmame „Roland Garros“ pagrindinių varžybų rate po atkaklios kovos 6:7, 3:6, 7:5, 6:7 nusileido tuo metu 32-ai pasaulio raketei prancūzui Julienui Benneteau.

Kada R. Berankis, kuris prieš pat atvirąsias Prancūzijos teniso pirmenybes dvejetų mače Ženevoje pajuto skausmą pilvo srityje, žais pirmojo rato dvikovą, paaiškės artimiausiu metu.

114-tą kartą vyksiančio „Roland Garros“, kuriame čempionų titulus gins ispanas Rafaelis Nadalis ir rusė Marija Šarapova, oficialus startas – sekmadienį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (83)