V. Gaubo ir A. Sabaliausko dvejetas turnyro metu nugalėjo pirmą, antrą ir trečią pagal pajėgumą šio turnyro poras.

Vienetų varžybos lietuviams susiklostė ne taip sėkmingai. Pralaimėję pirmuosius susitikimus lietuviai vėliau įveikė visus varžovus ir tarpusavyje susitikimo paguodos turnyro finale. Jame pajėgesnis buvo, o kartu ir 9-ą vietą iškovojo V. Gaubas, įveikęs A. Sabaliauską 6:3 3:6 6:4.

Merginų vienetų varžybose arti bronzos medalio buvo Patricija Paukštytė. Lemiamoje kovoje dėl trečiose vietos ji 3:6 4:6 nusileido Moldovos tenisininkei Arinai Gamretkijai. Kita varžybose dalyvavusi lietuvė Klaudija Bubelytė užėmė 5-ą vietą.

Šią savaitę Antalijoje vyks antrasis "Development Championships" turnyras, kuriame dalyvaus tie patys sportininkai. Varžybose jie varžosi ne tik dėl Tennis Europe reitingų taškų, tačiau ir dėl galimybės patekti į Europos jaunių rinktinę.

Ričardas Berankis yra vienintelis Lietuvos tenisininkas, kuriam yra pavykę nugalėti šiose varžybose. Pernai vaikinų vienetų turnyro finale žaidė Matas Bružas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)