Likus trims savaitėms iki geriausiu metų sporto renginiu Lietuvoje tituluojamo Deviso taurės (Davis Cup) mačo LietuvaUkraina, teniso fanams pristatoma intriguojanti dovana. Po R. Berankio dvikovos su D. Goffinu paaiškės, ar teniso gerbėjams bus įteikta unikali dovana – galimybė įsigyti bilietus į Lietuvos rinktinės teniso mačą prieš Ukrainą už pusę kainos.

R. Berankio pergalės atveju, bilietus su 50 proc. nuolaida bus galima įsigyti rugsėjo 3 d., ketvirtadienį, nuo 10 iki 12 valandos „Tiketos“ kasose, interneto svetainėje tiketa.lt bei „Tiketa“ mobilioje aplikacijoje.

„Niekas negali abejoti, kad R. Berankis yra didžiausia Lietuvos teniso žvaigždė, o žvaigždės kartais daro stebuklus. Artėjant Deviso taurės turnyro mačui prieš Ukrainos rinktinę, norime įtraukti Lietuvos aistruolius dar aktyviau į šį metų sporto renginį, todėl „Tiketa“ nusprendė padovanoti „laimės valandas“ bilietų pirkėjams. Labai tikimės, kad Ričardas po tokio puikaus pasirodymo pirmadienį nudžiugins mus visus dar viena puikia pergale „US Open“ teniso turnyre ir padovanos Lietuvos fanams įspūdingą nuolaidą“, – sako „Tiketa“ bilietų platinimo įmonės generalinis direktorius Andrius Žiauberis.

Deviso taurės Europos-Afrikos zonos pirmos grupės mačas Lietuva – Ukraina vyks rugsėjo 18–20 dienomis Vilniaus „Siemens arenoje“.

Jei Berankiui pavyktų įveikti „US Open“ antrą etapą, tai būtų geriausias jo pasiekimas JAV pirmenybėse.

R. Berankiui prieš D. Goffiną jau yra tekę žaisti tris kartus, ir visi šie susitikimai baigėsi nesėkmingai. Paskutinį kartą jiedu žaidė šiemet Čenajuje vykusiame ATP turnyre, ir lietuvis nusileido pralaimėjęs du iš trijų setų (0:6, 6:4, 6:7).

Pirmas JAV pirmenybių mačas fiziškai buvo gerokai lengvesnis būsimam lietuvio varžovui, o R. Berankis tuo tarpu žaidė net tris su puse valandos ir po sunkiai pasiektos pergalės buvo tiesiog išsekęs.

Tiesa, tenisininkas teigia puikiai žinantis, kaip greitai atgauti fizinę formą ir į kortus žada įžengti pailsėjęs ir pasiruošęs. Nei vienam iš šį vakarą susitiksiančių priešininkų šį sezoną dar nepavyko laimėti jokio ATP turnyro, tačiau jie abu dalyvavo ir pirmuose trijuose „Didžiojo kirčio“ serijos turnyruose. Australijos pirmenybėse abu tenisininkai pasiekė antrą etapą, o kituose dvejuose čempionatuose geriau sekėsi D. Goffinui.

Prancūzijos pirmenybėse lietuvis pralaimėjo pirmame etape, tuo tarpu belgas pasiekė trečią. Vimbledone R. Berankis nukeliavo iki antro etapo, o D. Goffinas pasiekė net ketvirtą, kuriame, pralaimėjęs tris setus, nusileido penktai pasaulio raketei Stanui Wawrinkai.

Jeigu R. Berankiui pavyks šiame mače pasiekti pergalę, trečiame etape jam greičiausiai tektų žaisti prieš 23-ią pasaulio raketę Roberto Bautista Agutą. Su juo lietuvis paskutinį kartą žaidė 2014-ais metais Maskvoje, ir šis mačas baigėsi ispano pergale po dviejų setų.

R. Berankis su D. Goffinu kortuose susitinka trečiadienio vakarą, 18 valandą Lietuvos laiku.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)