Po daugiau nei 3 su puse valandų trukmės kautynių R. Vrzesinkį iš korto trauktis privertė stiprus kojų mėšlungis. Rezultatas tuo metu buvo 6:4, 3:6, 6:7 (1:7), 6:5 T. Vaišės naudai.

Po mačo R. Mugevičius sakė norintis padėkoti vaikinams už tikrai neblogo lygio tenisą. Visgi trenerį kiek nuliūdino aštuoniolikmečių, visų pirma R. Vrzesinkio, fizinis pasirengimas.

„Išvydau tikrai įdomų ir kokybišką mačą. Tomas Vaišė buvo kiek aktyvesnis ir ieškojo kelių prie tinko. Žinoma, broko buvo, tačiau jo žaidimo intensyvumas man patiko. Robertas Vrzesinskis tikrai protingai ir kantriai gynėsi, o sulaukęs patogios progos ir pats atakuodavo. Kita vertus, šis susitikimas man iškėlė ir rimtų klausimų. Tai nebuvo oficialus mačus, tačiau mes specialiai pasirinkome Deviso taurės formatą - penkių setų mačą. Norėjosi pažiūrėti kaip vaikinai reaguos į tokius krūvius. Turiu pasakyti, kad fizinis pasirengimas Robertą sukliudė“, - teigė R. Mugevičius.

Beje, stebėti šio mačo į Šiaulių teniso mokyklą buvo atvykęs ir šiuo metu traumą besigydantis aukščiausią ATP reitingą turintis Lietuvos tenisininkas R. Berankis.

Antradienio vakarą pirmą treniruotę Šiauliuose surengė ir pagaliau į Lietuvą atvykę Madagaskaro tenisininkai.

Lietuvos ir Madagaskaro teniso rinktinių dvikova Šiaulių teniso mokykloje vyks vasario 3-5 dienomis.

Penktadienį nuo 16 val. bus žaidžiami du vienetų susitikimai, tuo pačiu metu šeštadienį prasidės dvejetų dvikova. Mačas pasibaigs dar dviem vienetų susitikimais, prasidėsiančiais sekmadienį 12 val. Bilietus į Deviso taurės susitikimus platina bendrovė „Ticket Market“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)