Susitikimą geriausia pasaulio tenisininkė pradėjo laimėdama savo varžovės padavimų seriją, tačiau vėliau pralaimėjo penkis geimus iš eilės ir paleido iniciatyvą iš savo rankų.

Šiame mače talentinga Australijos atstovė laimėjo vos 58 proc. savo pirmų padavimų, tačiau net šešis kartus pelnė savo taškus per varžovės padavimų serijas.

A. Kerber nuo to laiko, kai tapo pirma pasaulio rakete dar nė karto nerungtyniavo jokio turnyro pusfinalyje. Vuhane ji sužaidė du mačus, Pekine savo pasirodymą baigė po trijų susitikimų, o Honkonge ir vėl pralaimėjimą patyrė dar net neįžengusi tarp keturių stipriausių varžybų žaidėjų.

22-ejų D. Gavrilova pateko į savo pirmą šio sezono pusfinalį, kuriame susitiks su Kristinos Mladenovič ir Bethanie Mattek-Sands poros nugalėtoja.

Tarp keturių stipriausių „Hong Kong Open“ turnyro tenisininkių patekusiai D. Gavrilovai atiteks 110 WTA reitingo taškų ir 11 500 JAV dolerių piniginis prizas.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją