Lemiamoje kovoje 30-metis ispanas po 2 val. ir 20 min. trukusios kovos 7:6 (10:8), 6:4 palaužė septyneriais metais jaunesnio austro Dominico Thiemo (ATP-9) pasipriešinimą.

Penktą kartą Madride triumfavęs Rafa savo kraitį papildė 1000 ATP reitingo taškų ir 1,043,680 eurų čekiu, o D. Thiemas iškovojo 600 taškų ir 511,740 eurų.

Pastaruoju metu R. Nadalis demonstruoja įspūdingą sportinę formą – laimėjo jau net trečią turnyrą bei 15-ą mačą ant grunto iš eilės. Prieš tai jis nugalėjo „Barcelona Open“ ir „Monte Carlo Masters“ turnyruose.

Per savo karjerą Rafa jau yra laimėjęs net 30 „Masters“ titulų ir pagal šį rodiklį rekordų lentelėje pavijo lyderį N. Djokovičių.

Be to, Ispanijos tenisininkas geriausių pasaulio žaidėjų reitinge pirmadienį pakils į ketvirtą vietą, iš kurios išstums šveicarą Rogerį Federerį.



Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)