Turnyro finale sekmadienio rytą penkioliktoji pasaulio raketė po atkaklios kovos 4:6, 6:3, 7:5 palaužė reitingo kaimyną belgą Davidą Goffiną, kuris yra keturioliktas pasaulyje.

Lemiamame sete abu tenisininkai turėjo apsčiai progų laimėti vienas kito padavimus, tačiau tą padaryti seto pabaigoje pavyko tik N.Kyrgiosui.

Už pergalę „Rakuten Japan Open“ turnyro finale N.Kyrgiosui atiteko daugiau nei 310 tūkst. JAV dolerių ir 500 ATP reitingo taškų, kurie talentingąjį australą pakylės į rekordinę keturioliktą vietą pasaulyje.

Geriausiam Australijos tenisininkui tai trečias titulas karjeroje, bet ATP 500 serijos turnyre penkioliktoji pasaulio raketė triumfavo pirmą kartą.

25-erių belgas D. Goffinas, kaip ir N. Kyrgiosas, sekmadienį tikėjosi pirmą kartą karjeroje tapti ATP 500 turnyro čempionu. Savo kraityje keturioliktoji pasaulio raketė kol kas turi du ATP serijos turnyrų trofėjus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją