Serbas pralaimėjo pirmą setą, antrame jam prireikė pratęsimo („tie-break'o“), tačiau jis vis tik prasibrovė į „Shanghai Rolex Masters“ pusfinalį. Mačas užtruko dvi valandas ir 20 minučių ir baigėsi rezultatu 3:6, 7:6 (7:4), 6:3.

N. Djokovičius „Shanghai Rolex Masters“ turnyre dalyvauja septintą kartą ir dar nė sykio nepraleido pusfinalio. Serbas Šanchajaus varžybose tris kartus rungtyniavo pusfinalyje ir tris kartus laimėjo titulą.

Šiame susitikime su Vokietijos atstovu geriausias pasaulio tenisininkas laimėjo 75 proc. savo pirmų padavimų ir keturis kartus iškovojo taškus per savo varžovo padavimų seriją.

Dėl vietos finale N. Djokovičius kovos su penkioliktu pagal skirstymą ispanu Roberto Bautista-Agutu, kuris 6:3, 6:4 įveikė prancūzą Jo-Wilfriedą Tsongą.

Kiti rezultatai:

2-Andy Murray (D. Britanija, ATP-2) – 11-David Goffin (Belgija, ATP-12) – 6:2, 6:2.

Jack Sock (JAV, ATP-25) – Giles Simon (Prancūzija, ATP-32).

Už patekimą į „Shanghai Rolex Masters“ pusfinalį tenisininkams atiteks 360 ATP reitingo taškų ir 257 tūkst. JAV dolerių piniginė premija.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)