Vokietijos mieste Štutgarte vykstančio „Porsche Tennis Grand Prix“ turnyro šešioliktfinalio etape rusė 7:5, 6:3 nugalėjo 34-erių italę Robertą Vinci.

R. Vinci pasaulio moterų teniso reitinge užima 15-ąją vietą, M. Šarapova šiuo metu yra nereitinguota.

Į turnyrą Štutgarte M. Šarapova gavo asmeninį varžybų organizatorių kvietimą. Nepasitenkinimą dėl tokio organizatorių sprendimo išreiškė ne viena tenisininkė, tarp jų – ir M. Šarapovos varžovė R. Vinci.

Aštuntfinalyje M. Šarapovos laukia dvikova su tėvynaine – 28-erių metų ruse Jekaterina Makarova, kuri iš turnyro eliminavo lenkę Agnieszką Radwanską.

Primename, kad 2016 metų birželį M. Šarapova buvo diskvalifikuota dvejiems metams už draudžiamo preparato meldoniumo vartojimą. Spalio 4-ą dieną Tarptautinis sporto arbitražo teismas (CAS) sutrumpino jos bausmės laiką iki 15-os mėnesių.

M. Šarapova yra laimėjusi penkis „Didžiojo kirčio“ („Grand slam“) serijos turnyrus, su Rusijos moterų rinktine iškovojo Federacijų taurę ir tapo 2012 metų Londono olimpiados vienetų varžybų vicečempione.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)