579-ą vietą ATP reitinge užimantis ir penktas pagal skirstymą turnyre lietuvis trečiadienį 3:6, 4:6 nusileido 17-mečiui Kennethui Raismai, tenkinosi 1 ATP reitingo tašku ir 172 JAV dolerių čekiu.

Tiesa, mūsiškis dar nebaigė savo pasirodymo Estijoje. Antras pagal reitingą L. Mugevičiaus ir ruso Aleksandro Vasilenkos duetas, užsitikrinęs 128 dolerių čekį, ketvirtfinalyje išmėgins jėgas su rusais Jevgenijumi Jelistratovu ir Vitalijumi Koziukovu.

ITF serijos vyrų teniso turnyro Estijoje prizų fondą sudaro 10 tūkst. JAV dolerių.

J. Eidukonytė pateko į vienetų ketvirtfinalį

Antrą pergalę moterų turnyro Estijoje vienetų varžybose iškovojo ir į ketvirtfinalį pateko 20-metė Joana Eidukonytė.

Tik po kvalifikacinių varžybų į pagrindinį turnyrą patekusi lietuvė trečiadienį aštuntfinalyje 6:1, 2:6, 6:3 įveikė 17-metę ukrainietę Anastasiją Zarickają, užsitikrino 2 WTA reitingo taškus ir 245 JAV dolerių čekį.

Ketvirtfinalyje J. Eidukonytė susitiks su ketvirtą reitingą turinčia Sadafmoh Tolibova (WTA-596) iš Baltarusijos. Baltarusė aštuntfinalyje 6:3, 6:4 nugalėjo 19-metę Agnę Čepelytę (WTA-1218), kuri tenkinosi 1 WTA reitingo tašku ir 196 dolerių čekiu.

Dvejetų varžybų pusfinalyje J. Eidukonytės ir britės Helen Parish duetas žais su čekės Gabrielos Horačkovos ir rusės Janos Sizikovos pora.

Turnyro Pernu mieste moterų varžybų prizų fondą sudaro 10 tūkst. JAV dolerių.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją