Užsitikrinę 216 JAV dolerių čekį ir po 6 ATP dvejetų reitingo taškus, lietuvis su rusu pusfinalyje išmėgins jėgas su Vladimiru Ivanovu ir Markusu Kerneriu, kurie ketvirtfinalyje 7:6 (7:5), 7:6 (8:6) nugalėjo trečią turnyro porą - latvį Mikelį Libietį ir amerikietį Hunterį Reese'ą.

Turnyro Pernu mieste vyrų varžybų prizų fondą sudaro 10 tūkst. JAV dolerių.

J. Eidukonytės ir britės pora žais finale

Pergalių seriją moterų turnyro dvejetų varžybose pratęsė ir į finalą pateko Joanos Eidukonytės ir britės Helen Parish duetas.

Ketvirtadienį vėlai vakare pasibaigusiame pusfinalio mače lietuvė su brite 7:5, 6:3 įveikė čekės Gabrielos Horačkovos ir rusės Janos Sizikovos porą, užsitikrino 343 JAV dolerių čekį ir po 7 WTA dvejetų reitingo taškus.

J. Eidukonytės ir H. Parish duetas finale susitiks su favoritėmis - norvege Emma Flood ir olande Eva Wacanno, kurios pusfinalyje 6:3, 6:2 nugalėjo lenkės Sonios Grzywoc ir ukrainietės Anastasijos Zarickos porą.

20-metė J. Eidukonytė sėkmingai žaidžia ir šio turnyro vienetų varžybose. Tik po kvalifikacinių varžybų į pagrindinį turnyrą patekusi, 2 WTA reitingo taškus ir 245 dolerius užsitikrinusi lietuvė, ketvirtfinalyje žais su ketvirtą reitingą turinčia Sadafmoh Tolibova (WTA-596) iš Baltarusijos.

Turnyro Pernu mieste moterų varžybų prizų fondą sudaro 10 tūkst. JAV dolerių.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją