796-ą vietą ATP reitinge užimantis lietuvis trečiadienį aštuntfinalyje per 1 valandą 18 minučių 6:2, 6:4 nugalėjo aštuntą pagal skirstymą 20-metį austrą Davidą Pichlerį (ATP-746), pateko į ketvirtfinalį, užsitikrino 2 ATP klasifikacijos taškus ir 292 JAV dolerių čekį.

Ketvirtfinalyje Lietuvos tenisininkas žais su trečią reitingą turinčiu 26-erių turku Anilu Yuklelu (ATP-541), kuris aštuntfinalyje 2:6, 6:4, 6:1 įveikė 26-erių kroatą Ivaną Krivičių.

Dvejetų varžybų favoritu laikomas L. Mugevičiaus ir D. Pichlerio duetas aštuntfinalyje buvo laisvas, o ketvirtfinalyje žaidė su kroatais Ivanu Krivičiumi ir Nevenu Krivokuca. L. Mugevičius ir D. Pichleris per valandą ir 10 minučių 6:4, 6:4 nugalėjo varžovus ir pateko į pusfinalį.

Užsitikrinę 216 JAV dolerių čekį ir po 6 ATP dvejetų reitingo taškus lietuvis su austru pusfinalyje žais prieš ketvirtą turnyro porą iš Bolivijos Hugo Dellienu ir Federico Zeballosu, kuri ketvirtfinalyje 6:3, 2:6, 10:6 įveikė argentiniečius Valentino Raulį Caratinį bei Nicolasą Ezequelį Natalicchio.

Turnyro Mersine prizų fondą sudaro 10 tūkst. JAV dolerių.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją