V. Grubliauskas tenisininkui padėkojo už aukštus sportinius pasiekimus, įspūdingas pergales Lietuvai ir Klaipėdos vardo garsinimą.

„Tenisas Jūsų paties ir Ričardo Berankio dėka Lietuvoje sulaukia vis didesnio rezonanso bei tampa vis populiaresne sporto šaka“, - sveikindamas L. Grigelį teigė uostamiesčio meras.

Kartu Klaipėdos miesto vadovas išreiškė viltį, kad jau artimiausiu metu uostamiestyje bus surengtas L. Grigelio vardo teniso turnyras.

Tenisininkas šiai V. Grubliausko išsakytai minčiai neprieštaravo ir teigė norįs aktyviai prisidėti prie jo atstovaujamos sporto šakos populiarinimo Klaipėdoje ir visoje Lietuvoje.

Antra Lietuvos teniso raketė 23-ejų metų L. Grigelis gimė ir profesionaliai sportuoti pradėjo Klaipėdoje. Šiuo metu jis gyvena Italijoje. Pirmadienį paskelbtame naujame geriausių pasaulio tenisininkų ATP reitinge L. Grigelis užima 316-ą vietą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)