Dėl vietos finale J. Mikulskytė varžysis su trečia rakete baltaruse Sadafmoh Tolibova, o A. Čepelytės varžove bus antra pagal skirstymą Tatjana Vorobjova iš Estijos.

Merginų dvejetų varžybų ketvirtfinalyje A. Čepelytės ir J. Mikulskytės duetas 6:0, 6:3 nugalėjo ruses Milaną Gasymovą bei Darją Ponomariovą ir pateko į pusfinalį, kur žais su trečia turnyro pora iš Baltarusijos - Aliona Laducka bei Sadafmoh Tolibova.

Nesėkmę ketvirtfinalyje patyrė Gabrielės Sinskaitės ir norvegės Idos Seljevoll Skanckes duetas, 6:7 (4:7), 3:6 nusileidęs jau minėtoms baltarusėms.

Vaikinų vienetų varžybų ketvirtfinalyje favoritu laikytas Mantas Bugailiškis 6:7 (4:7), 6:3, 4:6 nusileido lenkui Robertui Hurkaczui, o aštuntą reitingą turėjęs Kasparas Žemaitėlis, 6:7 (2:7), 6:4, 3:6 turėjo pripažinti trečiosios raketės brito Joshua Pariso pranašumą.

Dvejetų varžybų ketvirtfinalyje favoritu laikomas K. Žemaitėlio ir brito Joshua Pariso duetas 6:1, 6:3 nugalėjo latvius Reinį Buceną ir Mikusą Losbergą bei pateko į pusfinalį.

Pusfinalyje lietuvio ir brito pora susitiks su ukrainiečio Antono Redvanovo ir kito Didžiosios Britanijos atstovo Stefano Rhodeso duetu, kuris ketvirtfinalyje 3:6, 3:6, 11:9 įveikė trečiąjį reitingą turėjusią Almanto Oželio ir ruso Antono Svistunovo porą.

Nepavyko ketvirtfinalio barjero įveikti ir Roko Aukštkalnio bei Skirmanto Mačinsko duetui, kuris 4:6, 7:5, 6:10 nusileido antrąjį reitingą turintiems lenkams Phillipui Greskai ir Hubertui Hurkaczui.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)