Lietuvio ir boliviečio pora penktadienį dvejetų varžybų pusfinalyje 6:2, 6:7 (5:7), [10:7] nugalėjo favoritais laikytus Marką Fynną iš Zimbabvės ir prancūzą Arthurą Surreaux, užsitikrino 10 ATP dvejetų reitingo taškus ir 360 JAV dolerių čekį.

Finale J. Tverijono ir F. Zeballoso varžovai kovoje dėl pagrindinio prizo, 18 ATP dvejetų reitingo taškų ir 620 dolerių bus ketvirta pagal skirstymą pora iš Prancūzijos - Constantinas Belotas ir Nicolas Rosenzweigas.

Pastarieji tenisininkai pusfinalyje 6:1, 6:4 įveikė antrus pagal skirstymą italus - Lorenzo Frigeirio ir Francesco Vilardo.

20-metis J. Tverijonas, kuris pajėgiausių planetos žaidėjų klasifikacijoje užima 1256-ą vietą, vienetų šešioliktfinalyje nebaigtoje trijų setų kovoje - 6:2, 3:6, 0:3 - pralaimėjo 29-erių metų minėtam Prancūzijos tenisininkui N. Rosenzweigui (ATP-1033).

ITF serijos vyrų teniso turnyro Turkijoje prizų fondą sudaro 10 tūkst. dolerių.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją