Antrus metus iš eilės moterų vienetų iki 35-erių metų varžybose pirmą vietą iškovojo Skaistė Dervine, kuriai ir atiteko šio turnyro simbolis.

„Labai džiaugiuosi laimėjusi krištolinę raketę vienetų varžybose. Antrus metus iš eilės pavyko nugalėti visas varžoves. Kasmet šis turnyras pritraukia vis stipresnių dalyvių, todėl vyksta daug gražių kovų. Ačiū organizatoriams už puikų turnyrą“, - sakė S. Dervine.

Antrą vietą toje pačioje kategorijoje iškovojo Violeta Kirilovaitė, o trečią - Erika Paulė. Moterų vienetų virš 35-erių metų varžybose prizines vietas pasidalino: Virginija Šalkauskienė (I vieta), Audra Ginelevičienė (II vieta) ir Rūta Paražinskienė (III vieta).

Vyrų vienetuose iki 40-ies metų pirmą vietą iškovojo Viktoras Gasiūnas, antrą – Tadas Skairys, o trečią – Tadas Tarasevičius.

Amžiaus grupėje 40+ prizines vietas pasidalino Vaidotas Šapalas (I vieta), Dainius Janulis (II vieta) ir Žoržas Šarafanovičius (III vieta).

Taip pat buvo varžomasi ir vyrų dvejetuose. Čia nugalėjo Vaidas Bielinis ir Tomas Baldanskis, antrą vietą iškovojo Rokas Zdanavičius ir Tadas Skairys, o trečią – Ramūnas Žukas ir Aleksejus Kolobovas.

Mišrių porų dvejetuose pirmąją vietą užėmė S. Dervine ir Algirdas Draugelis, Viktorija Galatiltytė ir A. Kolobovas iškovojo antrą vietą, o E. Paulei ir Jauniui Laurynui atiteko trečia vieta.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)