Viena iš A. Cattelano užduočių 32-ejų metų sportininkei buvo pagal aimanų garsą ekrane atspėti, ar tai tenisininkė, ar pornografijos filmų žvaigždė?

R. Vinci atspėjo, kad pirma buvo aktorė (Jesse Jane - red. past.), vėliau amerikietę tenisininkę Sereną Williams supainiojo su jos kolege iš Rusijos Marija Šarapova, o netrukus jau 28-erių metų M. Šarapovos dejonės jai priminė filmų suaugusiems garsą. Galų gale R. Vinci ketvirtame pavyzdyje pažino pati save.

R. Vinci pasirodymą šio sezono Australijos atvirame teniso čempionate („Australian Open“) baigė trečiame rate, kur pralaimėjo vokietei Annai-Lenai Friedsam 6:0, 4:6, 4:6.

M. Šarapova praėjusį savaitgalį nepadėjo Rusijos rinktinei moterų komandų Federacijos taurės („Fed Cup“) turnyro ketvirtfinalio kovoje su Olandijos ekipa, kurią rusės pralaimėjo rezultatu 1:3.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)