Tai bus pirmoji šių dviejų geriausių Baltijos šalių tenisininkų akistata istorijoje.

Šiuo metu daug geresnėje sportinėje yra R. Berankis, žengiantis net 30-imčia laiptelių aukščiau. Vis tik verta pažymėti, kad E. Gulbis 2014 metų birželio 9 dienos reitinge buvo pakilęs net į 10-ą poziciją!

Patekimo į antrą varžybų ratą kaina – 20 ATP reitingo taškų ir 8515 eurų čekis. Tuo metu pralaimėjęs tenisininkas tenkinsis 5045 eurais. Aštuntfinalyje laimėtojo laukia mūšis su trečia reitingą turnyre turinčiu Marinu Čiličiumi (ATP-11) iš Kroatijos.

Dėl titulo Ženevoje taip pat grumsis tokio ryškumo tenisininkai kaip vietinių sirgalių numylėtinis šveicaras Stanas Warinka (ATP-4), ispanas Davidas Ferreras (ATP-9) ar amerikietis Johnas Isneris (ATP-16).

Turnyro, kuris vyks gegužės 16-21 dienomis, prizų fondą sudaro 499 645 eurų, o čempionui be pagrindinio trofėjaus atiteks 250 ATP reitingo taškai ir 88,9 tūkst. eurų čekis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (70)