Geriausias planetos tenisininkas aikštėje praleido 75 minutes ir laimėjo 83 proc. savo pirmų padavimų ir keturis kartus palaužė varžovo padavimų seriją. Serbas gina savo 2015 metais iškovotą titulą, o apskritai šiame turnyre triumfavo tris kartus (2012, 2013 ir 2015 metais).

N. Djokovičius šį sezoną iškovojo 7 titulus, tačiau paskutinį kartą turnyre triumfavo liepos mėnesį Toronte. Jis Azijoje iškovojo 39 pergalę per paskutinių 40 susitikimų, o Šanchajuje per savo karjerą iš 28 mačų pralaimėjo vos tris.

Serbas iškovojo kelialapį į čempionato aštuntfinalį, kuriame susitiks su bulgaru Grigoru Dimitrovu. Jis nugalėjo prancūzą Richard'ą Gasquet 6:4, 6:4. Dėl traumos savo susitikimo su ispanu Roberto Bautista-Agutu nebaigė Bernardas Tomičius iš Australijos, o prancūzas Gilles'is Simonas ispanui Pablo Carreno-Bustai išrašė „riestainį“ 6:0, 6:3.

Už patekimą į „Shanghai Rolex Masters“ aštuntfinalį tenisininkai gaus 90 ATP reitingo taškų ir 67 tūkst. JAV dolerių piniginį prizą.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją