Ketvirtadienį prasidėjusiame vienetų varžybų aštuntfinalio etape favoritas ispanas Rafaelis Nadalis 6:1, 6:3 sutriuškino italą Andreasą Seppį ir iškovojo jau 300-tąją savo pergalę ant grunto, o trečiajai raketei šveicarui Stanislasui Wawrinkai be kovos įskaityta pergalė prieš kojos traumą patyrusį penkioliktąjį pagal reitingą Ispanijos tenisininką Nicolasą Almagro.

Šveicarų maestro Rogeriui Federeriui užteko vos 57 minučių, kad jis 6:4, 6:1 susitvarkytų su čeku Lukašu Rosoliu, o ispanas Davidas Ferreras 6:4, 6:2 nugalėjo bulgarą Grigorą Dimitrovą, kuris dieną prieš tai atliko puikų smūgį žaisdamas su Albertu Ramosu.

Ketvirtfinalyje žais ir aštuntas pagal skirstymą Kanados atstovas Milošas Raoničius, aštuntfinalyje 6:4, 6:3 įveikęs vienuoliktąją raketę ispaną Tommy'į Robredo, bei devintas pagal reitingą prancūzas Jo-Wilfriedas Tsonga, iš tolesnės kovos eliminavęs dešimtąjį pagal skirstymą italą Fabio Fogninį.

Be pagrindinio prizo vienetų varžybų nugalėtojui atiteks 549 tūkst. eurų čekis bei 1000 ATP klasifikacijos taškų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)