Šeštadienį vyksiančiame dvejetų susitikime L. Grigelio ir L. Mugevičiaus duetas kausis prieš afrikiečius Raveną Klaaseną ir Ruaną Roelofsę.

Sekmadienis prasidės pirmųjų abiejų rinktinių žaidėjų – L. Grigelio ir L. Harriso – dvikova. Penktame susitikime žais L. Mugevičius ir T. Vorsteris.

Tiesa, šeštadienio ir sekmadienio dvikovų dalyvius rinktinių kapitonai Rimvydas Mugevičius ir Marcos Ondruska gali pakeisti likus valandai iki susitikimų pradžios.

Lietuvos rinktinėje vienas pasikeitimas jau įvyko. Komandos kapitono sprendimu Tomą Vaišę komandoje pakeitė Julius Tverijonas.

„Šį kartą pasirinkau Julių, nes jis geriau jaučiasi ant grunto, yra labiau patyręs nei Tomas, jau žaidė Deviso taurėje. Visgi labai noriu padėkoti Tomui už darbą treniruočių ir pasirengimo metu. Esu tikras, kad jis turės dar ne vieną galimybę debiutuoti Lietuvos rinktinėje“, – sprendimą aiškino R. Mugevičius.

Kalbėdamas apie burtų rezultatus treneris sakė jų nesureikšminantis. „Žaisti pirmą mačą galbūt yra kiek paprasčiau psichologiškai – viskas aišku, žinai kada tiksliai prasideda tavo susitikimas, gali planuotis apšilimą. Šį kartą šią prasme pasisekė Laurynui. Kita vertus galiausiai vis tiek reikia laimėti bent tris susitikimus iš penkių. Ir jokie burtai čia padėti negali“.

Panašios nuomonės laikosi ir svečių kapitonas M. Ondruska.

„Man burtai nėra labai svarbūs. Aišku, yra nuomonė, kad svarbu laimėti pirmą susitikimą, tai įkvepia kitus komandos žaidėjus. Tačiau Deviso taurėje būta labai daug pavyzdžių, kuomet komandos iškovoja galutinę pergalę pralaimėjusios pirmus du vienetų susitikimus“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)