Prieš afrikiečius kovosiančios komandos sudėtį R. Mugevičius turi jau liepos 5 dieną, tačiau jau dabar jis prasitaria, kad į rinktinės stovyklą kvies penkis žaidėjus, o sprendimą dėl ketvertuko priims tik mačo išvakarėse.

„Ruošimės mačui su Pietų Afrika su Laurynu Grigeliu, Luku Mugevičiumi ir Tadu Babeliu. Kaip žinia, šį kartą rinktinėje neturėsime olimpinėms žaidynėms besirengiančio Ričardo Berankio. Todėl liepos 11 dieną prasidėsiančioje stovykloje dar norėčiau matyti Tomą Vaišę ir Julių Tverijoną. Su Tomu teko darbuotis pastarąsias kelias savaites ir jis man paliko neblogą įspūdį. Julių gi pažįstu jau seniai ir manau, kad šiame mače, kurį žaisime ant grunto, jis mums taip pat gali būti naudingas“, - sako R. Mugevičius.

Anot jo, sprendimą kviesti į stovyklą papildomą žaidėją lėmė ir rinktinės lyderius pastaruoju metu kamuojančios traumos.

„Laurynas jaučia kairės rankos skausmus, Lukas turi problemų su čiurna, Tadas Babelis taip pat neseniai taip pat buvo priverstas nusiimti nuo mačo. Ir nors šie vaikinai man sako, kad bus pasiruošę kautynėms su Pietų Afrika, dėl visa ko nutariau apsidrausti“, - teigia R. Mugevičius.

Deviso taurės Europos-Afrikos zonos antros grupės mačas tarp Lietuvos ir Pietų Afrikos Respublikos rinktinių liepos 15-17 dienomis vyks Kaune esančiame Ąžuolyno teniso centre. Bilietus į šį mačą platina bendrovė „Tiketa“. Teniso klube specialiai šiam mačui bus įrengtos maždaug 600 vietų tribūnos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (41)